05 April 2012

Group Photo MTT Trip 2012


MTT Trip Group Photo

From : pakcikkeretapimalam

Suka saya nyatakan terima kasih kesudian saudara peminat baru dan sahabat peminat yang dah otai meluangkan masa bersama - sama mengikuti trip yang julung kalinya trip paling lama digoncang gerabak keretapi mahupun dek loko....bagi saya masih tidak berpuashati dengan planning yang dirancang tidak kesampaian namun yang ironiknya pelbagai penemuan peristiwa yang tercipta tidak akan dilupakan dan masih segar sehingga kini....kegembiraan dan perasaan teruja membuat suasana yang mungkin boleh menjadi high tension menjadi cobaaann.....kena naik bas ahh cobaaaannn...koc kena batal..ahh coobaaann...tren lambat...oohh coobaannn...takde kantin nak sarapan..pun cooobaaannn...generator mati..iniiii bukan cobaann..ini betul betul mati....panassssnyeeeee...hinggakan adalah member kita upgrade bilik honeymoon ke tahap deluxe.dalam keghairahan pakcik pun tak perasaan tiket 4 org dari lipis ke gemas tiada dalam list..jangan maraahh aahh....dan memang pakcik tak serik dan akan melakukan lagi ujian otot lutut kaki untuk trip ke padang besar naik I.E dan pekena line clear kemudian balik kolompo....dijangka bulan 6 ni..target biar penuh satu coach adns..apapun pakcik mintak maaf kekurangan dan kelemahan dalam aturcara MTT "mau tak terlayan" dan duit diskaun anda semua pakcik buat belanja untuk sarapan pagi...makan tghari sepuluh bungkus je dan tambahan cukai hotel dan sarapan pagi sewaktu balik....err nak tanya siapa dah serik naik keretapi haaa...

2 comments:

Pendekar Laut said...

trip nie mmg best,tp tk byk member2 yg sudi brbual dgn sye.sye byk wt hl sendri2 sorg2,mkn sorg2,duduk koc basc sorg2...nek cab pn tk dpt.tp sye mmg ske psl pnh dgn pancaroba mcm genset kondem,tkde tiket mcm lg 3 org,tk dpt p tumpat...klo ade lg trip mcm nie sye mau ikot lg.....

mapetm said...

bila lagi nak buat trip nie