03 November 2009

Seremban - Gemas Double Track Project Public Display Poster

CLICK POSTER TO ENLARGE



Station / Halt Link

4 comments:

Angsa3212 said...

peta tu cam silap je... bukan lepas rembau masuk tampin nanti depa nak buat gua ke, instead of laluan ketapi jalan pusing keliling bukit area simpang ampat?

mapetm said...

Kalau ikut maklumat kontrak tidak pula disebut terowong/gua yang ada cuma bengkel, depoh, pejabat ,kuaters kakitangan, jejambat, jambatan dan jalan....panjang keseluruhan kerja-kerja landasan 242 KM dengan jarak 98.2 KM Seremban -Gemas.....

Angsa3212 said...

Hmm.., yang sepertimana aku telah diberitahu, depa nak tebuk sebijik gua sepanjang 1km something antara Tampin - Simpang Ampat menembusi Bukit Payong, kalau tak silap.

rocky said...

kalau ikutkn skarang ni da brape percent siap utk double track gemas ni?